0006_Broccoli met biefstuk en ui

Broccoli met biefstuk en ui

Broccoli met biefstuk en ui (4 pers.)

Benodigdheden
3 grote tenen knoflook
4 cm verse gember
1 rode peper (zaden verwijderen en fijngehakt)
300 gr biefstuk
400 gr broccoliroosjes
3-4 eetlepels zonnebloemolie
2 uien, fijn gesneden
1 sinaasappel (alleen het sap)
zout, peper


Bereiding:
Pers de knoflook boven een diep bord, rasp het stukje gember erboven en meng de rode peper erdoor. Voeg wat zout en peper toe. Snijd de biefstukken in dunne plakjes en schep deze door het mengsel. Laat dit zo'n 10 minuten rusten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water beetgaar in 2-3 minuten. Laat een wok goed heet worden en schenk de olie erin en bak de gemarineerde biefstukplakjes bruin. Haal de biefstukplakjes er uit en roerbak nu de uien, broccoli met het sinaasappelsap voor 2-3 minuten. Schap hierna de biefstukplakjes er doorheen en laat het warm worden. Servertip: met rijst

Recept uit de Dirk, jan 2015 aangepast naar lactosevrije variant


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken

0006


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder