0052_Spinaziesoep

Spinaziesoep

Spinaziesoep
      
Benodigdheden
1 liter kippenbouillon
2 middelgrote aardappelen, in blokjes
1 rode paprika
4 eetlepels boter
2 grote uien, gesnipperd
500 g diepvriesspinazie, ontdooid
200 ml kookroom (Alpro, MinusL)
4 eetlepels pijnboompitten, geroosterd

Bereiding
Smelt de boter in een pan en fruit de ui hierin gedurende 10 minuten tot hij glazig ziet. Laat ondertussen de spinazie goed uitlekken en druk het overtollige vocht eruit.
Voeg de aardappel, bouillon, spinazie bij de uien en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met een staafmixer.
Voeg de room toe en breng de soep op smaak met zout en peper. Haal het velletje van de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snijd in reepjes. Serveer de spinaziesoep met de paprika en geroosterde pijnboompitten.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0052