0081_Mousse van forel

Mousse van forel

Mousse van forel

Benodigdheden voor 4-6 personen:
1 sinaasappel
100 gram gerookte forel
125 ml slagroom
½ eetlepel geraspte mierikswortel
6 toefjes verse dille  

Bereiding:
Boen de sinaasappel schoon en trek met een canneleermesje 12 mooie slierten van de sinaasappel en rasp 1 eetlepel oranje schil dun af.
Snijd de forel in stukken en pureer deze met 2-3 eetlepels slagroom in de keukenmachine.
Klop de rest van de slagroom in een kom stijf en spatel de forelmengsel, mierikswortel, sinaasappelrasp en zout en peper naar smaak er luchtig door.
Doe de mousse over in een spuitzak met grove kartelmond en laat hem in de koelkast in minstens 1 uur opstijven.
Laat de slierten sinaasappelschil in wat water 5 minuten zachtjes koken en daarna op keukenpapier uitlekken.
Spuit op de (amuse)lepels een toef forelmousse en garneer met sinaasappelschil en toefjes dille.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0081