0124_Amuse van Mozzarella met tomaat en parmaham

Amuse van Mozzarella met tomaat en Parmaham

Amuse van Mozzarella met tomaat en parmaham

Benodigdheden voor 12 amuses:
1 bol lactosevrije mozzarella (MinusL)
3 tomaten
4 eetlepels olijfolie
3 eetlepels witte balsamicoazijn
peper en zout
12 plakjes parmaham
12 blaadjes basilicum
1 krop ijsbergsla

Bereiding:
Snijd mozzarella en tomaat in blokjes, meng deze in een kom met de olijfolie en de azijn. Breng verder op smaak met peper en zout.
Haal 12 mooie blaadjes van de ijsbergsla om onder de amuse op de lepel te leggen. Rol de plakjes ham op.
Leg 12 eetlepels of amuselepels klaar. Leg op elke lepel een blaadje sla.
Schep hierop een lepel tomaat-mozzarella-mengsel.
Garneer met een rolletje ham en maak af met een blaadje verse basilicum.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0124