0139_Gerookte zalm op een bedje van tuinkers

Gerookte zalm op een bedje van tuinkers

Gerookte zalm op een bedje van tuinkers

Benodigdheden:
400 gram gerookte zalm
50 gram sjalotten
250 gram kleine champignons
2 eetl. olijfolie
zout, peper,
1 citroen,
2 bakjes tuinkers

Bereiding:
Was de champignons en maak ze goed droog, snijdt ze daarna in dunne plakjes, snipper de sjalotten. Maak de olie in de pan heet en bak op een niet al te hoog vuur tot de sjalotten met de champignons tot de champignons zacht zijn. Breng dit op smaak met zout, peper en wat sap van de citroen.
Knip de tuinkers en leg dit op een bord, snij daarna de gerookte zalm in dunne plakjes netjes op de tuinkers op het bord. De gebakken champignons met sjalotten doe je eroverheen. Bestrooi het geheel met een klein beetje geraspte citroenschil.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0139