0143_Cashew-tapenade

Cashew-tapenade

Cashew-tapenade

Ingredienten:

360 gram cashewnoten
3 teentjes knoflook (fijngehakt)
1.5 eetlepel olijfolie
60 ml slagroom (lactosevrij of soja)
3 eetlepels citroensap
1 eetlepel Italiaanse kruiden
0.3 kopje verse bieslook
1 theelepel zwarte peper
zout
verse bieslook (ook voor de garnering)

Bereiding:

Doe de cashewnoten samen met het citroensap, de room en de olijfolie in een blender en mix tot een gladde massa. Als het mengsel te droog is kan je wat extra room en/of olijfolie toevoegen. Voeg de bieslook en de knoflook toe en breng op smaak met de zwarte peper en het zout. Mix nogmaals om alles goed te vermengen.
Heerlijk als tapenade op brood.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0143