0174_Chocolademousse speciaal

Chocolademousse speciaal

Chocolademousse speciaal

Benodigdheden voor 4 tot 6 personen
1 pakje Alpro Soya Cuisine
50 gram basterdsuiker
2 eidooiers
50 gram cacaopoeder
3 druppels vanille essence
100 gram pure chocolade

Bereiding

Neem een mengkom die in de magnetron kan en meng hier 100 mililiter Aplro Soya Cuisine en de vanille essence in. Verwarm dit 1,5 minuut in de magnetron. Breek de pure chocolade in stukjes en meng dit met een garde door het soyamengsel. Zeef vervolgens het cacaopoeder boven het mengsel en meng het goed. Voeg tot slot de rest van de Alpro Soya Cuisine toe en roer tot het een egaal mengsel is. Verdeel de porties over de schaaltjes en zet het nu een aantal uur in de koelkast. Serveer met wat vers fruit.

Tip: Van dit mengsel kun je ook ijs maken! Zet de mousse dan een aantal uur in de vriezer.


Recept afkomstig van Zoetrecepten.nl, een gezellige blog van Mariette die dol is op bakken, waarbij een aantal recepten ook lactosevrij zijn. Een aanrader om af en toe eens met een bezoekje aan de site te vereren.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0174