0196_Chocolade muffins

Chocolade muffins

Chocolade muffins

Benodigdheden:

200 gram zachte lactosevrije boter
400 gram cakemix*
4 eieren
75 gram pure chocolade*
Spuitbus lactosevrije slagroom (bijvoorbeeld MinusL)
Pure chocolade eitjes of pure hagelslag*
Vruchtenhagel
Papieren cakevormpjes of een muffin bakblik
(*Bijv van Albert Heijn huismerk)

Bereiding:
Roer de boter met een mixer lichtgeel en romig. Voeg de cakemix en de eieren toe en klop het geheel in een paar minuten tot een luchtig beslag. Hak de pure chocolade in fijne stukjes en meng dit door het beslag heen. Verdeel het beslag over de cakevormpjes / het muffin bakblik. Bak de muffins gaar in 15 minuten in een oven die op ca. 150 graden is voorverwarmd.
Na het afkoelen kunnen de muffins worden versierd door er een toef slagroom op te spuiten en te versieren met een chocolade eitje, wat hagelslag en vruchtenhagel.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0196