0086_Mexicaanse ontbijteitjes

Mexicaanse ontbijteitjes

Mexicaanse ontbijteitjes

Benodigdheden voor 8 personen:
olijfolie
150 gram baconreepjes
2 sjalotten, fijngesnipperd
2 blikken kidneybonen (à 400 gram, uitgelekt)
1 zakje tacomix (AH)
Peper,  zout
8 eieren
2 eetlepels verse, fijngehakte, peterselie
8 lage éénpersoons ovenschaaltjes

Bereiding:
Verhit de olie in een koekenpan en bak de bacon met de sjalotjes 5 minuten.
Voeg de kidneybonen, de tacomix en peper en zout naar smaak toe en verwarm alles onder af en toe omscheppen ca. 5 minuten op een laag vuur. Verwarm de oven voor op 200º.   
Verdeel de kidneybonen over de ovenschaaltjes en maak een kuiltje in het midden. Breek boven elk kuiltje een ei. Zet de schaaltjes in een voorverwarmde oven en bak de eieren in ongeveer. 15 minuten tot de gewenste gaarheid. Bestrooi de ontbijteitjes met verse peterselie en serveer het direct.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0086