0135_Champignonsalade carbonara

Champignonsalade Carbonara

Champignonsalade carbonara

Benodigdheden:
150 gram spek
1 ui
250 gram champignons
300 gr tagliatella
zout en peper
2 eetlepels lactosevrij boter
200 gr rucola
2 eieren
2 eetlepels olie (voorkeur truffelolie)
nootmuskaat

Bereiding
Snijd het spek in kleine blokjes, snipper de ui en kook de tagliatella gaar. Maak de champignons schoon en snij deze door de helft. Bak nu de ui, champignons en het spek. Giet de pasta af en doe er snel de ui, spek, champignons en de eieren doorheen en verdeel dit over de borden. Breng eventueel op smaak met zout, peper en nootmuskaat. De rucola op smaak brengen met de olie en verdeel dit eveneens over de borden


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0135