0156_Gehaktbrood Mediterraans

Gehaktbrood Mediterraans

Gehaktbrood Mediterraans

Benodigdheden (voor 4 personen)
750 gram half om gehakt
Ca. 2dl liter lactosevrije melk
2 sneden brood naar keuze
Zout en peper
1 ei
1,5 eetlepel pesto (Albert Heijn)
Sap van een halve citroen
1 theelepel gedroogde Rozemarijnnaaldjes
2 eetlepels grof gehakte walnoten
75 gr geraspte oude Goudse kaas
2 eetlepels kappertjes (uit pot)
2 el gehakte verse basilicum
1 ons rauwe ham (geen gerookte)
Platte ovenschaal

Bereiding
Week het brood in de melk. Voeg bij elkaar : het gehakt, de pesto, het ei, peper en zout naar smaak, citroensap, de walnoten, rozemarijn de kappertjes en de basilicum, en voeg als laatste het uitgeknepen en intussen geweekte brood toe. Kneed nu alles goed door elkaar. Verdeel nu de rauwe ham gelijkmatig (het meeste bovenop) over de gehakt bol heen. Bak het gehaktbrood in de ovenschaal een klein uur op 190gr. In het midden van de oven, de laatste tien minuten het overtollige vocht afvoeren.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0156