0004_Amuse van Coquille met citrus en sugar snaps

Amuse van Coquille met citrus en sugar snaps

Amuse van Coquille met citrus en sugar snaps

Benodigdheden voor 12 stuks:
100 gram sugar snaps
12½ gram bieslook
1 citroen, schoongeboend
5 eetlepels olijfolie
1 theelepel honing
1 gele paprika, in dunne reepjes
12 coquilles (vers of uit de diepvries)

Bereiding:
Verwijder de steelaanzet en de draden van de sugar snaps en kook ze 5 min. Giet ze af, spoel ze af met koud water en snijd ze in dunne reepjes.
Snijd de bieslook in stukjes van 4 cm. Snijd met een dunschiller de gele schil van de citroen en snijd deze in flinterdunne reepjes. Pers de citroen uit.  
Maak een dressing van 1 eetlepel citroensap, 3 eetlepels olie, de honing en peper en zout naar smaak.
Schep de sugar snaps, de bieslook, de citroenreepjes en de paprika om met de dressing.
Verhit de rest van de olie in een pan. Bak de coquilles op hoog vuur in 2 min. rondom bruin. Leg de coquilles op een schaal en leg op elke coquille een plukje groente.

Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0004