Broccoli met biefstuk en ui (4 pers.)
Benodigdheden
3 grote tenen knoflook
4 cm verse gember
1
rode peper (zaden verwijderen en fijngehakt)
300 gr biefstuk
400
gr broccoliroosjes
3-4 eetlepels zonnebloemolie
2 uien, fijn
gesneden
1 sinaasappel (alleen het sap)
zout, peper
Bereiding:
Pers de knoflook boven een diep bord, rasp het
stukje gember erboven en meng de rode peper erdoor. Voeg wat zout en peper
toe. Snijd de biefstukken in dunne plakjes en schep deze door het mengsel.
Laat dit zo'n 10 minuten rusten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend
water beetgaar in 2-3 minuten. Laat een wok goed heet worden en schenk de
olie erin en bak de gemarineerde biefstukplakjes bruin. Haal de
biefstukplakjes er uit en roerbak nu de uien, broccoli met het
sinaasappelsap voor 2-3 minuten. Schap hierna de biefstukplakjes er doorheen
en laat het warm worden. Servertip: met rijst
Recept uit de Dirk,
jan 2015 aangepast naar lactosevrije variant
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
0006
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder