0011_Aardappelen met koriander en knoflook

Aardappelen met koriander en knoflook

Aardappelen met koriander en knoflook

Benodigdheden:
4 grote aardappelen
1 bosje koriander (+- 90-100 gram)
4 tenen knoflook
1 theelepel olie
1/2 theelepel komijnpoeder
1 eetlepel citroensap
zout en peper

Bereiding:
Frituur de aardappelblokjes bij 190 graden in +- 8 minuten goudbruin, laat ze daarna uitlekken.
Verhit de olie in een koekenpan op een middelhoog vuur, voeg daarna de fijngehakte koriander en knoflook toe en bak dit 5 minuten onder constant roeren. Daarna de aardappelblokjes en andere ingredienten toevoegen (zout en peper naar smaak). Bak dit even mee terwijl je het geheel blijft omscheppen. Daarna direct serveren.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0011