Aardappelomeletjes
Benodigdheden
4
eetlepels olijfolie
700 gram aardappelschijfjes
6 eieren
100 ml lactosevrije room
peper en zout
6 eetlepel
fijngegesneden bieslook
75 gram geraspte oude kaas
Bereiding
Verhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met
antiaanbaklaag en bak de aardappelschijfjes verdeeld over de twee pannen aan
beide kanten bruin. Klop de eieren met de lactosevrije room, de bieslook
los, met peper en zout naar smaak. Strooi de kaas over de aardappelschijfjes
en schenk het eimengsel erover. Laat het ei op een halfhoog vuur stollen.
Keer de aardappelomeletten met behulp van een deksel en bak ook de
andere kant lichtbruin. Snijd de omeletten in puntjes. Lekker met een
gemengde salade.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0012