Zalm schnitzel
Benodigdheden
2 komkommers (ca.750 gram)
2 sjalotten of 1
kleine ui
2 eetlepels plantaardige olie
150 ml groentebouillion
200 gram lactosevrije slagroom
150 gram lactosevrije yoghurt
zout, peper
2 theelepels mosterd
300 gram pasta
3 takjes
dragon of bascilicum
4 zalmschnitzels )160 gram per stuk
1 limoen
of citroen
Bereiding
De komkommers schillen, in de lengte halveren en de kern
met een lepel verwijderen. De halve komkommer in dunne schijven snijden. De
sjalotjes schoonmaken en fijnsnijden.
1 eetlepel olie in een pan
verhitten. De komkommerschijven daar ongeveer 1 minuut laten aanfruiten.
Hierna uit de pan halen. Nu de sjalotten zachtjes aanfruiten en afblussen
met de groentbouillion. Voeg de slagroom en de yoghurt hieraan toe en laat
dit even doorkoken. Voeg naar smaak peper en zout toe. Doe de komkommer in
de saus.
Kook onder tussen de paste naar believen. Naar wens de kruiden
fijnsnijden en toevoegen.
De zalm droogdeppen. De overgebleven olie in
een pan verhitten. De zalm in de pan aan beide kanten goudbruin bakken. Naar
smaak zout en peper toevoegen. De limoen uitpersen en het sap over de zalm
sprenkelen. De komkommersalade nog eenmaal verhitten en naar wens de overige
kruiden toevoegen. Serveer de zalm met de komkommersalade en de pasta.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0020