0021_Zalmcarpaccio met oosterse dressing

Zalmcarpaccio met oosterse dressing

Zalmcarpaccio met oosterse dressing
Gluten- en lactosevrij

Benodigdheden
200 g gerookte zalmfilet, mooi dun gesneden
Versgemalen peper
2 el citroensap
2 bosuitjes, in ringetjes gesneden (ook het loof)

Voor de dressing:
1 el Japanse sojasaus (of ketjap manis)
1 el citroensap
1 el Thaise vissaus
1 el witte wijnazijn
1 el sesamzaadjes
Het loof van de bosui, in ringetjes gesneden

Bereiding

Verdeel de zalm over kleine (ontbijt)bordjes, maal peper over de zalm, besprenkel het met citroensap en strooi de bosuiringetjes erover heen. Meng de ingrediënten voor de dressing, sprenkel een beetje dressing over de zalm en serveer de rest van de dressing er apart bij.

Tip! Gebruik de dressing die over is om een dag later bijvoorbeeld gamba’s in te marineren en wokken.


Dit recept is afkomstig van Jude's Diner, een blog van Judith over Lactosevrij en Glutenvrij leven, een leuke blog welke Lactosevrijgenieten.nl ook graag aanbeveelt. Op www.judesdiner.com vind je allerlei lekkere recepten, gerangschikt op type intolerantie, maar ook restauranttips en boodschappentips.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0021