Warm peren-hazelnoten dessert
Benodigdheden
Lactosevrije boter om de ovenschaal mee in te vetten
5 peren
100 gram bloem
4 eieren
180 gram poedersuiker
20 gram vanillesuiker
45 gram gehakte hazelnoten
14 hele
hazelnoten
ovenschaal
Bereiding
Vet de ovenschaal in
met wat boter, verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden.
Daarna
schil je de peren snijd ze doormidden ontpit ze en snijd ze vervolgens in
partjes. Pak een mengkom, zeef de bloem in een andere kom, doe de eieren en
de suiker in de mengkom en klop het in ongeveer 5 minuten schuimig. Roer dit
mengsel samen met de vanille suiker door de bloem,voeg daarna de melk in
kleine scheutjes toe. (roer net zo lang tot er een glad deeg ontstaat)
Verdeel de peren over de ovenschaal en strooi er de gehakte noten
overheen. Giet daarna het deeg erover,en leg er tot slot de hele hazelnoten
op. Zet de schaal in de oven en laat het 35-40 minuten bakken. Haal de
schaal daarna uit de oven,laat hem een beetje afkoelen voor je het
serveert.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0029