0029_Warm peren-hazelnoten dessert

Warm peren-hazelnoten dessert

Warm peren-hazelnoten dessert
 
Benodigdheden
Lactosevrije boter om de ovenschaal mee in te vetten
5 peren
100 gram bloem
4 eieren
180 gram poedersuiker
20 gram vanillesuiker
45 gram gehakte hazelnoten
14 hele hazelnoten
ovenschaal

Bereiding
Vet de ovenschaal in met wat boter, verwarm de oven voor op ongeveer 200 graden.
Daarna schil je de peren snijd ze doormidden ontpit ze en snijd ze vervolgens in partjes. Pak een mengkom, zeef de bloem in een andere kom, doe de eieren en de suiker in de mengkom en klop het in ongeveer 5 minuten schuimig. Roer dit mengsel samen met de vanille suiker door de bloem,voeg daarna de melk in kleine scheutjes toe. (roer net zo lang tot er een glad deeg ontstaat) Verdeel de peren  over de ovenschaal en strooi er de gehakte noten overheen. Giet daarna het deeg erover,en leg er tot slot de hele hazelnoten op. Zet de schaal in de oven en laat het 35-40 minuten bakken. Haal de schaal daarna uit de oven,laat hem een beetje afkoelen voor je het serveert.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0029