Vogelnestjes
Benodigdheden:
8 eieren
300 gram fricandeau
potje
zilveruitjes
peterselie (vers gehakte)
peper, zout, nootmuskaat
(naar smaak)
lactosevrij bakboter
Bereiding:
Snij de fricandeau in kleine blokjes, evenals de uitjes
en de peterselie. Vermeng dit met 2 losgeklopte eieren, en naar smaak met
peper, zout, nootmuskaat. Smelt boter in een koekepan. Haal de pan van het
vuur en maak van het vleesmengsel 6 ringen (donutvorm). Breek in de opening
van elke ring een ei. Zorg ervoor dat er geen eiwit over de rand kan lopen.
Bak de vogelnestjes op een zacht vuur totdat het ei gestold is. Serveer dit
met brood. Eventueel later nog naar smaak peper en zout toevoegen.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0032