0033_Vliegenzwammen (Gevulde eieren)

Vliegenzwammen (Gevulde eieren)

Vliegenzwammen (Gevulde eieren)

Benodigdheden
4 hardgekookte eieren
2 tomaten
zout
peper
mosterd
1 lepel lactosevrije mayonaise
fijngehakte peterselie
1 kropje sla of jonge andijvie

Bereiding

Pel de eieren en snij van het stompe einde het kapje eraf. Haal voorzichtig de dooier eruit en wrijf deze fijn. Vervolgens vermeng je de dooier met zout, peper mosterd en mayonaise. Vul hiermee de eieren en strijk deze glad af. Snij 4 tomatenkapjes en zet deze op de eieren. Strooi de eiwit stukjes er overheen en plaats ze in een schaal die bedekt is met de jonge andijvie of sla. Gebruik mayonaise om de vliegenzwammen verder te garneren.


(Op basis van een recept uit Kookboek N.C.B., 9e druk, 1964)


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0033