Vliegenzwammen (Gevulde eieren)
Benodigdheden
4 hardgekookte eieren
2 tomaten
zout
peper
mosterd
1 lepel lactosevrije mayonaise
fijngehakte
peterselie
1 kropje sla of jonge andijvie
Bereiding
Pel de eieren en snij van het stompe einde het kapje eraf. Haal
voorzichtig de dooier eruit en wrijf deze fijn. Vervolgens vermeng je de
dooier met zout, peper mosterd en mayonaise. Vul hiermee de eieren en strijk
deze glad af. Snij 4 tomatenkapjes en zet deze op de eieren. Strooi de eiwit
stukjes er overheen en plaats ze in een schaal die bedekt is met de jonge
andijvie of sla. Gebruik mayonaise om de vliegenzwammen verder te
garneren.
(Op basis van een recept uit Kookboek N.C.B., 9e
druk, 1964)
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0033