0035_Venkelhapjes met tomaat, broccoli en forel

Venkelhapjes met tomaat, broccoli en forel

Venkelhapjes met tomaat, broccoli en forel

Benodigdheden voor 8 hapjes:
100 gram broccoliroosjes
150 gram cherrytomaatjes
2 venkelknollen
100 gram gerookte forelfilet
2 eetlepels fijngehakte peterselie
2 eetlepels mayonaise

Bereiding:
Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes. Snijd het groen van de venkelknollen dat als garnering wordt gebruikt. Snijd de forelfilet in smalle reepjes.
Kook de broccoli roosjes 4 minuten en laat ze uitlekken en afkoelen. Kook de venkelknollen in ca. 15 minuten in iets gezouten water beetgaar. Dompel de gekookte venkelknollen even in ijskoud water om het kookproces te stoppen en laat ze uitlekken.
Verwijder lelijke buitenste bladen en stelen. Snijd een plakje van de onderkant. Snijd de venkelknollen verticaal doormidden en haal de lagen uit elkaar.
Leg de holle venkel bladen op een schaal. Schep de reepjes forel, de broccoliroosjes, halve tomaatjes, peterselie en mayonaise door elkaar.
Vul de venkel bladen met dit mengsel en garneer met een beetje venkel groen.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0035