0041_Toren van gezonde banaanpannenkoekjes

Toren van gezonde banaanpannenkoekjes

Toren van gezonde banaanpannenkoekjes

Ingrediënten (voor 2 personen) 15 min
2 bananen
2 eieren
1 tl chiazaad
1/2 tl bakpoeder
1 el kokossnippers

Bereiding
Maak een beslag van de bananen, de eieren en het chiazaad. Zelf gebruik ik het liefst een staafmixer om de bananen samen met de eieren tot moes te klutsen.
Verhit een klein beetje kokos- of olijfolie in een koekenpan en giet met een grote lepel twee of drie kleine pannenkoekjes in de pan. Bak ze 2-4 minuten per kant, tot ze goudbruin kleuren. Als je ze klein houdt is de kans groter dat je pannenkoekjes heel blijven bij het omdraaien. Herhaal tot je beslag op is.
Bestrooi de pannenkoekjes met kokossnippers.
De saus die je op de foto ziet bestaat uit 20 ml amandelmelk, een snufje cacao en een drupje honing. Een snufje kaneel door de saus of door het beslag van de pannenkoekjes is ook altijd een goed idee!

Door een klein beetje bakpoeder (het bakpoeder van Dr. Oetker is glutenvrij) aan je beslag voor pannenkoekjes toe te voegen worden ze iets dikker en luchtiger, zoals je ze in de Verenigde Staten vaak ziet.

Recept afkomstig van het e-Book: FOODNESS FASTFOOD: 25 gezonde, snelle & makkelijke recepten

Er staan 25 gezonde recepten in die allemaal binnen 20 minuten klaar zijn. Snel, makkelijk & gezond! Waarom? Omdat tegenwoordig niemand tijd heeft om uren in de keuken staan! Alle recepten in dit kookboekje zijn in principe binnen 20 minuten te bereiden. Kosten: €8,95, Bestandsvorm: PDF
Aantal pagina's: 29
Alle info vind je hier: http://foodness.nl/blog/detail/216_bestel_foodness_fastfood_ebook


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)Advertenties via Google hieronder

0041