Skinny bananenpannenkoekjes
Benodigdheden
Één grote rijpe banaan
Twee eieren (M)
Theelepel kaneel
Een beetje honing/agavesiroop
Een paar aardbeien
Bereiding
Pureer de banaan en mix dit samen met de eieren en het kaneel. Zet een pan op laag tot medium vuur en zorg dat deze voldoende gevet is. Ik heb kokosolie in de pan gedaan, maar andere olie of boter kan ook. Giet het beslag in kleine hoeveelheden in de pan. Wanneer de onderkant van de pannenkoekjes begint de kleuren kun je ze omdraaien. Serveer de pannenkoekjes door er een paar op te stapelen, hier een beetje honing of agavesiroop overheen te druppelen en af te toppen met verse aardbeitjes!
(Recept afkomstig van Zoetrecepten.nl, een gezellige blog van Mariette die dol is op bakken, waarbij een aantal recepten ook lactosevrij zijn. Een aanrader om af en toe eens met een bezoekje aan de site te vereren.)
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0056