0067_Raapsteeltjessoep met Ei

Raapsteeltjessoep met Ei

Raapsteeltjessoep met Ei

Benodigdheden
2 eieren
3 bosuitjes
2 middelgrote aardappelen
25 gram boter
1 liter kippenbouillon
300 gram raapstelen

Bereiding
Eieren in ca 8 minuten net hard koken, Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden en de aardappels schillen en in kleine blokjes snijden.
Verhit de boter in een soeppan en laat de bosuitjes en aardappelblokjes 2 minuten zachtjes bakken. Daarna de bouillon toevoegen, aan de kook brengen en op laag vuur ongeveer 10 minuten laten koken. Houd een paa raapstelen achtervoor garnering en de rest grof snijden. Laat de gesneden raapstelen 3 minuten in de soep laten meekoken. Ondertussen de eieren pellen en in plakjes snijden. Soep met staafmixer of keukenmachine pureren. Vervolgens op smaak brengen met zout en peper.
Soep opscheppen en garneren met plakjes ei en raapstelen.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0067