0120_Kapsalon

Kapsalon

Kapsalon

Benodigdheden:
1 paprika
1 ui
300 gram gehakt
Shoarmakruiden (AH eigen merk)
een halve courgette
ongeveer 5 middelgrote aardappels
geraspte kaas (oude Hollandse kaas)
gemengde sla
saus naar keuze

Bereiding:
Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden Celsius. Schil de aardappels en snijd deze in kleine blokjes. Giet een scheut olijfolie in een wok, voeg de aardappels toe en bak de aardappeltjes op een zacht vuurtje in ongeveer 18 minuten gaar en bruin. Snijd daarna de paprika en de courgette in kleine blokjes en snijd de ui in ringen. Giet een scheutje olijfolie in een pan/wok en bak de courgette, paprika en ui op een zacht vuurtje. Bak ze ongeveer 4-5 minuten totdat de ui een beetje zacht is geworden. Breng ondertussen het gehakt op smaak met de shoarmakruiden. Bak nu het gehakt totdat het gaar is. Als de aardappels klaar zijn schep je deze in een ovenschaal. Daar overheen de groenten, dan het gebakken gehakt en daar overheen strooi je wat oud Hollandse geraspte kaas. De ovenschotel kan nu voor ongeveer 10 minuten de oven (totdat de kaas is gesmolten). Serveren met de sla en saus naar keuze.


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0120