Appelcrumble
Benodigdheden
50 gram lactosevrije boter
100 gram bloem
50 gram suiker
1 eetlepel basterdsuiker
1 snufje zout
2 appels
Bereiding
Meng in een beslagkom de bloem, boter, gewone suiker en het zout en mix met de mixer tot het mengsel op fijn broodkruim lijkt. Schil de appels en haal het klokhuis eruit. Snijd dan de appels in plakjes, leg de plakjes in een ondiepe ovenschaal en strooi er de basterdsuiker overheen. Verdeel het crumblemengsel over de appels. Schud de schaal een beetje zodat het mengsel goed verdeeld is. Zet de schaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden C. zodat hij goudbruin van kleur is.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0125