Bruinebonensoep
Benodigdheden (voor 4 personen)
2 uien
peper
1 blikje bruinebonen
1 liter bouillon
peperkorrels
20 g lactosevrije boter
bladselderij
1 laurierblad
1 prei
zout
200 g aardappels
Bereiding
Pel en snipper de uien en bak ze lichtbruin in de boter. Laat de bonen uitlekken. Warm ze op in de bouillon. Pureer bonen en bouillon in de blender. Snijd de prei in ringen en schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Doe de uien, prei, aardappel, peperkorrels en laurierblad bij de bouillon en laat 20 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout, peper en worcestersaus en bestrooi met fijngesneden bladselderij.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0130