Ei met champignons
Benodigdheden:
4 glaasjes
6 eieren
2 eetlepels lactosevrije melk
75 gr lactosevrije boter
75-100 gr champignons
zout en cayenne peper
bieslook
Bereiding:
Klop de eieren met de melk los in een kom. Smelt 25 g boter in een koekenpan en giet het eimengsel in de pan. Roer het mengsel op een niet te hoog vuur door tot het rul wordt en bijna stolt. Laat afkoelen en zet dan op een koele plaats. Maak de champignons schoon met een borstel en snijd ze vervolgens in plakjes. Smelt de rest van de boter in een koekenpan en bak de champignons op een vrij hoog vuur tot ze lichtbruin en knapperig zijn. Hak champignons daarna in kleine stukjes. Roer de champignonstukjes en 2 eetleepels fijn gehakte bieslook door het eimengsel en breng het op smaak met zout en cayennepeper. Vul hiermee de glaasjes en garneer met sprietjes bieslook.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0145