Feta spiesjes
Benodigdheden:
400 gram fetakaas (schaap of van MinusL)
100 gram blauwe druiven
1 ei
peper
4 eetlepels lactosevrije paneermeel (reformhuis)
5 eetlepels fijn gemalen amandelen
1 theelepel oregano
4 eetlepels patentbloem
100 ml olijfolie
100 gram groene olijven (zonder pit)
satéprikkers
Bereiding:
De fetakaas droogdeppen en in ongeveer 2 cm grote dobbelsteentjes snijden. De druiven wassen en en droogdeppen.
Het ei met peper en 2 eetlepels water mengen. De paneermeel met de amandelen en oregano vermengen. De kaasdobbelsteentjes eerst in het meel wentelen, dan in het eimengsel en als laatste in de amandel-paneermeel wentelen.
De olie in een grote pan verhitten, de kaasdobbelsteentjes hierin goudbruin laten worden.
De druiven en de olijven aan de satéprikker rijgen en in de warme kaasdobbelsteentjes steken. Meteen serveren.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0146