Falafel
Benodigdheden
250 g kikkererwten uit blik
verse peterselie
verse koriander
nootmuskaat
zout & peper
komijn (heel of gemalen)
klein fijngesneden uitje
1 teentje knoflook
olijfolie
Bereiding:
Giet de kikkerwten af en mixt deze tot een smeuïge pasta. Maal de kruiden, knoflook en eventueel ui mee. Dit mengsel moet echt heel goed gemalen zijn. Als het mengsel te droog of te vochtig is, voeg dan wat olijfolie of kikkererwten toe. Als je hele komijnzaden gebruikt, rooster deze dan eerst kort voor een beter aroma. Vorm van dit deeg balletjes van gewenste grootte en bak deze in een koekepan en laat ze uitlekken op keukenpapier zodat het overtollige vet wordt geabsorbeerd.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0151