Chocolademousse
Benodigdheden:
3 pakjes van 200 ml (Minus-L) slagroom
200 gram lactosevrije pure chocolade
3 eiwitten
50 gram suiker
Bereiding
200 ml (Minus-L)slagroom aan de kook brengen en daarna 200 gram kleine stukjes lactosevrije pure chocolade erin doen en laten smelten. Ondertussen geregeld roeren. Laat dit afkoelen
400 ml (Minus-L)slagroom kloppen (niet te stijf), daarnaast 3 eiwitten + 50 gram suiker kloppen tot stijve pieken. vervolgens de slagroom en eiwit mengen en daarna de afgekoelde chocolade erbij mengen. Laat dit minstens 2 a 3 uur opstijven in de koelkast.
(Dit recept is ingezonden door Esther Mullenders)
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0172