0172_Chocolademousse

Chocolademousse

Chocolademousse

Benodigdheden:

3 pakjes van 200 ml (Minus-L) slagroom
200 gram lactosevrije pure chocolade
3 eiwitten
50 gram suiker

Bereiding
200 ml (Minus-L)slagroom aan de kook brengen en daarna 200 gram kleine stukjes lactosevrije pure chocolade erin doen en laten smelten. Ondertussen geregeld roeren. Laat dit afkoelen
400 ml (Minus-L)slagroom kloppen (niet te stijf), daarnaast 3 eiwitten + 50 gram suiker kloppen tot stijve pieken. vervolgens de slagroom en eiwit mengen en daarna de afgekoelde chocolade erbij mengen. Laat dit minstens 2 a 3 uur opstijven in de koelkast.

(Dit recept is ingezonden door Esther Mullenders)


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0172