0185_Donkerbruine pikante saus

Donkerbruine pikante saus

Donkerbruine pikante saus

Benodigdheden
500 ml bouillon
40-50 gr lactosevrije boter
5 eetlepels bloem
stukje gerookt spek
1 kleine ui
1 worteltje
thijm
peterselie
1 kruidnagel
1 laurierblaadje
zout
peper

Bereiding

Fruit de kruiden in wat boter en bak het stukje spek uit in de zelfde pan. Haal de kruiden uit de boter en brand de bloem onder goed roeren in de boter bruin. Voeg al roerende de bouillon toe en laat de saus 3 minuten doorkoken. Maak de saus op smaak met peper en zout.

(Op basis van een recept uit Kookboek N.C.B., 9e druk, 1964)


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0185