Recensie - Breda - Blini

Recensie - Breda - Blini

Recensie van Krista - 23/12/2013

Met een melkallergie en een lactose-intolerantie is uit eten gaan voor ons niet altijd even makkelijk. Ik zag laatst je blog bij Foodness en ik herkende mij zo in je verhaal dat de meeste koks niet eens weten wat zo'n allergie/intolerantie is.

Sinds 2 jaar hebben wij www.restaurantblini.nl in Breda ontdekt! Het is een visrestaurant waar de prijzen wel iets boven het gemiddelde liggen maar je bent hier echt uit eten en de bediening is erg goed! Ca. €45,- p.p.

Bij de reservering geven we aan dat we dieetwensen hebben en ze houden daar ontzettend goed rekening mee. We bestellen alles van de menukaart en de kok maakt dan ter plekke een aanpassing aan het gerecht die niet onder doet aan het originele gerecht. Dit alles op super opgemaakte borden zodat we echt uit eten zijn. Soms krijgen we een andere saus, soms een extra stuk vis. Als het gerecht niet aangepast kan worden wordt dit direct gemeld! Bij het hoofdgerecht komt de chef-kok persoonlijk aan de tafel vertellen welke veranderingen hij heeft doorgevoerd en waarom terwijl hij de rest van de avond zijn keuken niet uitkomt! Deze chef-kok heeft echt verstand van zaken en we eten hier ons hele bord leeg. Zelfs als het gerecht romig smaakt ;-). We kregen zelfs geen sorbetijs bij het toetje omdat dit uit dezelfde fabriek kwam als het slagroomijs.

Echt het proberen waard!

Blini

Kaart: Visgerechten

Website: http://www.restaurantblini.nl/


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

Aangepast zoeken

Advertenties via Google